TAI VIISA INFO

Eesti kodanikud saavad  turismi eesmärgil viibida Tai Kuningriigis viisavabalt kuni 30 päeva eeldusel, et riiki saabutakse lennukiga.

 NB! Juhul, kui Tai Kuningriiki sisenetakse naaberriikidest maismaad pidi või merd mööda, on viisavaba viibimise periood kuni 15 päeva! 

 

Viisa jaoks vajaminevad dokumendid:
KÕIK DOKUMENDID ON VAJA TÄITA INGLISE KEELES!

Eesti kodaniku pass:

* pass, kehtiv vähemalt 6 kuud alates Taisse sisenemise kuupäevast, passis peab olema vähemalt 2 vaba lehekülge viisa jaoks
* passikoopia
* 1 ankeet  (korrektselt täidetud, koos aadressidega ja kindlasti lisada ka postiindeksid, sugulase kontaktandmed ja telefon (kontaktiks ei sobi reisibüroo kontakt)
* 2 ühesugust värvilist passifotot ( 3,7 x 4,7 cm, mis on tehtud viimase 6 kuu jooksul)
* kinnituskiri pangast taotleja kontojäägi kohta (inglise keeles, originaal, panga templiga) või inglise keelne kinnitus kontojäägi kohta internetipangast (kinnitusel peab olema näha taotleja nimi, kontojääk, panga logo ja interneti aadress lehe servades). Kinnituskirjal või kontojäägi kinnitusel internetipangast peab olema vähemalt 500 eurot taotleja kohta või 1000 eurot pere kohta.
* edasi-tagasi piletite kinnitus
NB! Juhul, kui taotletakse 2- või 3-kordse sisenemisega turismiviisat- tuleb esitada kõikide sisenemiste ja väljumiste kohta kinnitatud lennupiletid. (ei sobi lennupiletite broneeringud)

Palun jälgida ja täita kõiki viisadokumentide õigesti täitmise nõudeid!!

LISAINFO:

* Tai viisa ankeeti vaata SIIT

* Pangakiri kogu perekonna kohta kehtib vaid sama perekonnanimedega pereliikmetele
* Kui pere liikmetest on keegi teise perekonnanimega, tuleb saatkonnale esitada kas nimeline pangakiri või on ühises pangakirjas olemas märge, et teise perekonnanimega pere liige saab kasutada sama pangakontot
* Kui vanema või vanematega reisiv laps on teise nimega, peab olema lisaks lapse sünnitunnistuse koopia
* Kui reisib laps ilma vanemateta, peab olema viisadokumentidele lisatud tema vanema pangatõend + sünnitunnistuse koopia